Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/8/4/yfdd.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941 Gambia | YFDD

Gambia

Den gambiske regering har implementeret 6 års gratis grundskoleuddannelse, der er fra lønklasse 1 til 6. Dette har massivt påvirket og øget den primære tilmeldingsrate for nationen. På trods af denne store præstation er der dog stadig et mindretal af skolebørn, der kæmper for at have basisscholer eller materialer som skoleuniform, sko, taske, lærebøger mv.

 

Vi hjælper med at give disse børn grundlæggende grundlæggende skolegang, så de kan nyde skolen mere meningsfuldt endnu, så deres forældre kan fokusere på familiens daglige behov med den meget lille indkomst de har.

KVINDER I MINI VIRKSOMHEDER

I Gambia er nogle kvinder kendt for at have startet deres egne mini-virksomheder eller handler på de lokale markeder eller i gaderne. Disse omfatter involvering i små landbrugsskalaer og salg af producerer og fjerkræ ved at åbne detailbutikker; og salget af hjemmelavede fødevarer på offentlige steder mv. På denne måde kan familier også sende deres børn til skole, give mad på bordet og grundlæggende husly.

I lyset af denne mulighed for forandring vil vi tilbyde økonomisk støtte og træning til forskellige familier, især de mødre, der kæmper for at tage sig af deres familier ved at give dem mulighed for at starte deres små virksomheder lokalt . .

Gør arrangement for nogle grundlæggende lægehjælp til rådighed for de fattige familier

Befolkning: 1 800 000

Hovedstad: Banjul

BNP pr. indbygger : US$ 488

HDI ranking 175 out of 187

Forventet levetid 58 år

SPONSOR SCHOOL-Børn, og lever dem med noget grundlæggende skoleudstyr

OM YFDD

Youth for Development Denmark (YFDD) er en landsdækkende forening grundlagt og godkendt i 2015 med det overordnede mål at styrke børn og unges forudsætninger for at skabe en bedre fremtid, uanset baggrund og indkomst. Vi vil gerne støtte det enkelte barn med fritids..

Youth For Development Denmark
Rymarksvej 89, 3 th 2900
Hellerup Denmark

+45 28772497

info@yfdd.dk

37319783