Ghana

UNDERSØGELSESUDDANNELSESPROGRAMMER

Vi fokuserer på at hjælpe de unge ghanesere, der mangler mulighed for at fremme deres uddannelse ved at tilmelde dem i nogle af landets mange erhvervsinstitutter. Ved at tilbyde dem rådgivning og økonomisk bistand på samme tid eller ved udgangen af ​​deres uddannelse, kan de have større chance for at være selvstændige og selvforsynende i at starte deres egne workshops eller virksomheder.

SPONSOR SCHOOL-Børn, og lever dem med den basale skoudstyr

I Ghana, Vestafrika, er det et fælles sted at ofte se et godt antal børn i skolealderen, der enten ikke er i skole eller fraværende på grund af ekstrem fattigdom. Uden valg skal de fleste børn hjælpe deres forældre på gården og / eller markedet for at skrabe eller give tilstrækkeligt til familiens daglige basale behov. Den gennemsnitlige middelklasse familie i Ghana har en årlig indkomst på $ 3.000, og det forklarer forældrenes vanskelighed at sende alle deres børn i skole med den nødvendige minimum af grundskoleudstyret som skoleuniform, taske lærebøger, skrivemateriale mv.

Som vores mål, håber vi at nå flere af disse fattige børn ved at tilbyde dem sponsorering ved at tilbyde uddannelsesmaterialer til at forbedre læringsmuligheden i et skole miljø. Vi tror på, at hvert barn har ret til at gå i skole og få en uddannelse. Ligeledes er det vores job at hjælpe dem med at opnå et sådant privilegium, samtidig med at de ikke behøver at bekymre os om at vælge at gå i skole og lægge mad på bordet. Dette vil også medvirke til at lindre forældrene fra angsten af ​​at have tilstrækkelige midler til at opretholde sig selv.

Befolkning :25 000 000

Hovedstad: Accra

BNP pr. indbygger : US$1 533

HDI ranking 135 out of 187

Forventet levetid: 64 years

OM YFDD

Youth for Development Denmark (YFDD) er en landsdækkende forening grundlagt og godkendt i 2015 med det overordnede mål at styrke børn og unges forudsætninger for at skabe en bedre fremtid, uanset baggrund og indkomst. Vi vil gerne støtte det enkelte barn med fritids..

Youth For Development Denmark
Rymarksvej 89, 3 th 2900
Hellerup Denmark

+45 28772497

info@yfdd.dk

37319783